Guestbook

Default Avatar75
Illés Mercédesz

Mi a barátainkkal töltöttük itt a Húsvétot (2016). Nagyon tetszett az igényes környezet és hogy mindenki elfért a családjával a tanyán. A gyerekek jót játszottak a tágas kertben, a felnőttek megkóstolhatták a házigazda finom borait. Mivel még hűvösebb volt, a falusi folklór keretében magunk tüzelhettünk a pompás cserépkályhákban, a kisebbek a baromfiudvarban etettek. Különösen jó volt, hogy a közös étkezésekhez esti beszélgetésekhez is van egy tágas fűthető helyiség is. Reméljük máskor is jövünk még ide locsolkodni.

Default Avatar75
Zsuzsi
3 ágyas szoba

“Meseszép hely, elsőosztályú kiszolgálás, finom étel! Engem elvarázsolt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Default Avatar75
Varga Ádám
2 személyes apartman

“Minden tökéletes! Megnyugtató és jó a levegő! Ti is kipróbálnátok? Akkor itt megtalálod! http://www.nemethtanya.hu/"

Default Avatar75
Nagyné Molnár Rozália

Családom meglepetés partit rendezett a tanyán LX szülinapom alkalmából és a házigazdák bevonásával XXXL-re sikerült a meglepetés.
Igazán hangulatos, kellemes napot töltött el 11 felnőtt, 2 nagyra nőtt majdnem felnőtt és egy 10 hónapos fiúcska. Finom és bőséges ebédet/vacsorát és reggelit kaptunk.
Köszönöm a családomnak és a vendéglátóknak, hogy felejthetetlenné tették ezt a napot.

Baumgartner Edit
Baumgartner Edit

Nagyon jól éreztük Magunkat! 2014 őszén biztosan visszatérünk, valamikor !

Default Avatar75
Löschné Bencze Andrea

Sajnos csak rövid időt tölthettünk itt, de ez a néhány nap is örök emlék marad mindannyiunk számára. Gyönyörű környezet és csodálatos, barátságos, vendégszerető házigazdák fogadtak bennünket. Rövid, de élménydús ittlétünk után a családi kupaktanács eldöntötte, hogy ide még vissza kell térnünk. Nagyon-nagyon köszönünk mindent vendéglátóinknak és jó egészséget kívánunk a mielőbbi viszontlátásig!

You can also give us your opinion on how you felt !